Computer | Læs om Alt inden for Teknologi & Gadgets →
88
page-template-default,page,page-id-88,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Alt nyt om Computer

Forestil dig en verden uden computere. Hvis du er studerende, er dette formentlig et af dine værste mareridt. Blot at høre fra ens lærer, at man senere på ugen får en test, som skal udøves i hånden, kan jo lede til direkte ramaskrig fra eleverne. Dette var jo hverdagen for ikke særlige mange år siden, og man må virkelig sige, at computerne har sat sit præg på os alle sammen.

 

Hjem foran computeren

Ikke blot på arbejdspladsen og i skolen er computeren noget af det vigtigste i vores hverdag. Alene det, at vi ikke længere ville have ligeså rig mulighed for at se film og serier på computeren, er jo fuldstændig forfærdeligt. I hvert fald hvis du spørger den unge generation. De mennesker, som er vokset op uden computere, men derimod gik i biografen, lejede i Blockbuster eller noget helt tredje, mærker ikke denne ændring i lige så høj grad.

 

Computerens fremtid

I fremtiden vil endnu flere blive født ind i en verden, hvor computeren, smartphonen osv. er nogle helt basale og nærmest livsnødvendige ting at eje. Da computeren først kom frem i forbindelse med internettet, var mange overbevist om at det var en døgnflue – hvad mon det næste revolutionerende remedie i rækken bliver?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Computeren og internettet er opstået i næsten samme tidspunkt. Dette gjorde det muligt at man kunne surfe på nettet og handle online, her finder du et stort udvalg af kjoler fra de kendte mærker som junarose, zizzi, zhenzi kjoler

Skal jeres virksomhed have en ny professionel hjemmeside, så bør du tage fat i Memoo som er blandt de bedste på markedet som webbureau i København. De er specialiserede i blandt andet shopify, og kan kreere jeres hjemmeside lige efter jeres tanker og ønsker.