Forside Blog Et barn skal igennem mange traditioner igennem livet

Et barn skal igennem mange traditioner igennem livet

Author

Date

Category

Fra man bliver født, skal man igennem mange ritualer traditioner og fejringer. Dette sker i sammenhæng med at man vokser og bliver ældre og man påtager sig eget ansvar, og adskiller sig fra sine forældre. Mange mennesker vælger at fejre disse overgange med store festligheder og lignende. Det er nemlig rigtige tidspunkter og minder i alles liv. Især for barnet og dens forældre. Læs mere nedenunder.

De vigtige overgange i et barns liv

Der sker en masse ting nu ældre man bliver. Når man bliver født, skal man døbes, og senere skal man konfirmeres osv. Disse ritualer og traditioner er til at fejre disse overgange som alle går igennem i deres liv. Der findes rigtig mange traditioner og ritualer som man skal igennem i gennem livet.

Det er traditioner som eksempelvis:

  • Barnedåb
  • Konfirmation
  • Ægteskab
  • Begravelse

Den første tradition som et barn møder i sit liv, er sin barnedåb. Dette er en meget vigtig festlighed både for barnet men lige så meget for forældrene. Det er her de oplyser deres barns navn og døber dem i kirken. Mange forældre vælger at invitere deres familier og venner til fest efterfølgende for at fejre den vigtige dag. Der ser man fin bordpynt og smukke bordkort barnedåb og meget mere lækker udsmykning. Der bliver ikke sparret på noget på denne vigtige dag. Der bliver gået i detaljer så selv bordkort barnedåb stråler. Man ser tit at de bordkort til barnedåb der bliver lavet, afspejler hvor vidt de har fået en pige eller en dreng.

Herefter kommer konfirmationerne. Disse er anderledes, da dette er under børnenes indflydelse. De er nu med i spillet om borddækning og hvordan tingene skal se ud. En konfirmation er en fejring af barnet, som denne gang selv siger ja til kristendommen. Mange forældre sparer op i lang tid for at kunne give deres børn den bedste dag. Det ses derfor også tit at der foran kirken, når de skal konfirmeres at der står store vogne og dyre biler. Dette skyldes at barnet der konfirmeres i større grad, har indflydelse på konfirmationerne, og der er samtidig skabt en norm om at konfirmanderne skal hentes i fine biler.

Herefter kommer den næste store dag først hvis barnet skal giftes. Dette vil være tredje gang at barnet skal stå i kirken og sige ja. Denne gang siger de dog ikke ja til kristendommen, men de siger ja til hinanden.

SENESTE INDLÆG

Godbidstaske

Derfor skal du have en godbidstaske Det er godt, at have en godbidstaske når du er ude og gå...

Fakta om tantra – hvad er det?

Tantra kan både være en vej til personlig udvikling, men også en måde at styrke kærligheden mellem to partnere. Man kan se...

Guide til billig vejhjælp

Selvom kalderen siger, at det er forår, så føles det ikke sådan. Vejret viser i hvert fald ikke, at det er en...

Et barn skal igennem mange traditioner igennem livet

Fra man bliver født, skal man igennem mange ritualer traditioner og fejringer. Dette sker i sammenhæng med at man vokser og bliver...

Få hjælp til starthjælp lastbil af erfarent personale

Der er rigtig mange, der arbejder som lastbilchauffør. Deres job er at køre lastbil, og er ofte med henblik på at flytte...