Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danskecigaret.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danskecigaret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danskecigaret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/danskecigaret.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Guide: Sådan bruger du din sifonflaske - Teknologi & Internet
Guide: Sådan bruger du din sifonflaske - Teknologi & Internet
290
post-template-default,single,single-post,postid-290,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
sifonflaske

Guide: Sådan bruger du din sifonflaske

Man har i årtier anvendt sifonflaske til anretning. Sifonflasker sørger nemlig for at give flødeskummen en luftig konsistens, som både kan gøre den dekorative del bedre og selve smagsoplevelsen. 

Sifonflasken kan ikke tømmes helt for indhold

En typisk fejl som man let kan komme til at lave når man betjener sin sifonflaske, er at man glemmer at vende tyllen nedad. Det gør nemlig at trykket forsvinder for tidligt, hvilket gør at sifonflasken nu ikke kan tømmes helt. 

 

Tricket her er at man altid skal betjene sin sifonflaske med hovedet nedad. Det skyldes at, hvis man ikke sørger for at holde den helt nedad, så kan gassen ikke presse blandingen ud af flasken, hvilket betyder at noget af blanding bliver i flasken. 

 

Når der nu bliver snakket om gas, er det relevant at nævne at man kun bør anvende kvalitets gaspatroner i sin sifonflaske. Grunden til at billige sifon patroner kan være ufordelagtige er at de kan indeholde spor af olie, som gør at det kan være svært at få brudt forseglingen, der i værste udfald kan skade din sifonflaske. En huskeregel til gaspatroner til sifonflasken er følgende:

 

  • Én 8g patron til en sifonflaske på 0,25 til 0,5 L
  • To 8g patroner til en sifonflaske på 1 L

Hovedet på min sifonflaske sidder fast, hvad gør jeg?

Når situationen opstår, hvor du ikke kan skrue hovedet af din sifonflaske, skal du have udløst trykket. Det gør du ved pege sifonflaskens hoved opad, hvorefter at du holder et håndklæde henover tyllen. Herefter skal du presse på håndtaget indtil at din sifonflaske ikke længere danner undertryk. Dette bør løse situationen for dig og du bør derfor nu kunne skrue hovedet af din sifonflaske. Hvis problemet stadig er der bør man kontakte den virksomhed, hvor man har købt produktet. 

 

Min sifonflaske lækker/udløser trykket for tidligt, hvad gør jeg?

Det er vigtigt at man sørge for at dekoratør tyllen er skruet ordentligt på inden at man blæser gaspatronerne ind. Derudover skal du undersøge om toppakningen er isat og sikre dig at den ikke er beskadiget. 

 

Rengøring af hovedet på sifonflasken er også vigtigt. Hovedet skal være rengjort korrekt og du bør følge rengørings instruktionerne, som typisk kan findes i en manual, der hører med til produktet. 

 

Derudover er det værd at nævne, at hvis du tilføjer ekstra ingredienser til din fløde, at ingredienserne skal være helt opløst/rørt ud. Hvis dette ikke gøres kan der dannes klumper, som blokerer for din sifonflaskes dispensersystem. Et blokeret dispensersystem kan føre til at din fløde i sifonflasken lækker. 

No Comments

Post A Comment